tirsdag 23. september 2008

Vår "dyrehage"

Hei igjen!


Hjemme hos oss er det et rikt og variert dyreliv. Mange stusser på kombinasjonen katt, rotter og skillpadde, men de går faktisk utrolig godt overens. Rottene (vi har to) er naturligvis i bur, men er ofte ute løper rundt i stua og rundt på kroppen til de forskjellige familiemedlemmene. Katta bryr seg egentlig ikke så mye om dem. Godtar dem og har aldri gjort noe forsøk på å fange dem. Skillpadden lever sitt eget liv vekselvis i akvariet sitt og ved å labbe fritt rundt i huset. Under er et bilde av den ene av rotene. Hun heter Haily. Den andre heterFiona og ser omtrent likedan ut. Ordet rotte har en avskrekkende effekt i seg selv, men disse er noen koselige krabater. Veldig kjælne og nysgjerrige. Spiser det meste, men tror livretten må være agurk



"Heily" Foto: B.T.



Under ser dere skilpadden Franklin. Han er omtrent 6 år gammel, og skallet har en diameter på ca 20 cm. Vi overtok han ved en tilfeldighet. Da var han så liten at han fikk plass i ei fyrstikkeske. Han er veldig grei i kosten. Spiser i likhet med rottene det aller meste. Han kan godt være uten mat noen dager uten at det gjør noe. Han vandrer fritt rundt i huset. Han er populær hos gjester, særlig barna. Vår datter har hatt han med seg på skolen noen ganger. Veldig populært. Han er også en nysgjerrig krabat, men kan vel ikke akkurat betegnes som noe "kjæledyr".

"Franklin" Foto: B.T.

Under er katta Gråtass. Han er en snill mons og er tre år gammel. Han er fornøyd bare han får god mat og mye kos. I sommer ble han påkjørt av en bil og brukte nok sikkert et par av sine ni liv. Han måtte amputere halen og ser i grunnen ut som ei gaupe.



"Gråtass" Foto: B.T.

Ingen kommentarer: